Domov Na daljavo

Na daljavo

Stanje Velike Celote, je stanje, ko se zavest posameznika oplodi, združi z zavestjo njegovega komplementarnega partnerja, ki živi nekje na svetu. Obema se zavest razširi čez celotno Stvarstvo in oba imata vzpostavljenih deset življenjskih središč, ki se vsako polni s sebi pripadajočo elementarno energijo, med katerimi so preseženi vsi odnosi, ki med elementarnimi energijami obstajajo, če jih uporabljamo ločeno (odnos hierarhije, nasprotnosti, sorodnosti in komplementarnosti) . V tem je tudi definicija ločenosti in Enosti. Ločenost je stanje, ko nimamo vzpostavljenih desetih življenjskih središč, ampak največ sedem in elementarne energije uporabljamo posamezno ali v parih, brez da bi se tega zavedali. Zavest posameznika pa je nekaj metrov širok mehurček, ki je zaradi svoje majhnost povezan le s tistim, kar objema in ločen od drugega. To je stanje egocentrizma in je nasprotno stanju Ljubezni.

 

Enost pa je stanje Velike Celote, ko ima človek vzpostavljenih deset življenjskih središč in zato uporablja vseh deset elementarnih energij istočasno. Njegova zavest je tedaj razširjena čez celotno Stvarstvo. In s tistim, kar zavest objema, smo Eno. Energijska Enost je torej uporaba vseh desetih elementarnih energij istočasno, Enost zavesti pa je stanje, ko zavest objema vse znotraj našega Stvarstva. To stanje se, tako kot se sedaj zrcali stanje ločenosti, počasi začene zrcaliti skozi posameznika. Ta proces imenujem evolucija zavesti.

Odkril sem, kako se to stanje da vzpostaviti na daljavo. Vsakemu, ki to želi, je dostopno.

Storitev ni zastonj, a ceno si postavi vsak, ki želi postati Celota. Cena je taka, kolikor se vam zdi to vredno. Določite jo sami.

POTEK:

  1. Na elektronski naslov info@celote.si pošljete svoje podatke: ime in priimek ter naslov.

  2. Na vaš elektronski naslov boste dobili podatke o plačilu.

  3. Nakažete kolikor se vam zdi to vredno, jaz vam pa po elektronski pošti izstavim račun.

  4. Sledi proces vzpostavitve stanja CELOTE CELOT.

Če želite vzpostavitev za svojega otroka, to navedite. Stanje Celote Celot vzpostavljam samo tistemu, ki mi je poslal sporočilo. Brez vednosti osebe procesa ne bom izvedel.

Celota je izkušnja, ki vsebuje vse elementarne energije

Ne spreglejte

11 May

Naš vsakdan je poln dejavnosti, opravil, pripadnosti, angažiranosti, odnosov …, ki nam zapolnjujejo velik del našega časa. Vemo, kaj nam je všeč in kaj nam ni, kaj nam škoduje in kaj ne. Vseeno pa...

03 May

Število 1 se v osnovnih matematičnih funkcijah vede drugače kot druga števila. Na podlagi tega sem poskušal potegniti vzporednice z bivanjem in matematično zapisati formulo Celote oz....