Domov »Celota giba«

»Celota giba«

»Celota giba« je posebna vrsta telovadbe, s katero se lahko vzpostavi stanje Celote. Je način oploditve zavesti z gibanjem. Gibe sem dobil z »očmi zavesti« oz. 7. čuta.

»Celota giba« je sestavljena iz desetih skupin vaj. Znotraj vsake je večinoma deset vaj, v nekaterih dvajset. Pri izvajanju se ni treba spraševati na katero mišično skupino delujejo, saj to pri Celotah ni važno. Gibi vplivajo tako na zavest kot na telo in preko njiju na um in čustva.

»Celota giba« je samozadostna, kar pomeni, da je dovolj, če izvajamo samo »Celoto giba«. Je pa istočasno v podporo vsem drugim športom.

Da opravimo vseh deset skupin vaj, je potrebnih okrog 45 minut.

Večina vaj je sestavljena iz vodenega giba, kar pomeni, da jih izvajamo maksimalno intenzivno. Razen blazine ne potrebujemo ničesar.

Tri skupine vaj se izvaja leže, ostale stoje. Nekatere skupine vaj so počasne in intenzivne, druge so hitre in eksplozivne. Nekatere se izvajajo s prehajanjem ene vaje v drugo, nekatere se izvajajo s pavzami počitka med posameznimi vajami. Niso pa zapletene in vsak jih lahko izvaja v skladu s tem, kolikor zmore.

CENA: 40,00 €/uro

Celota je izkušnja, ki vsebuje vse elementarne energije

Ne spreglejte

11 May

Naš vsakdan je poln dejavnosti, opravil, pripadnosti, angažiranosti, odnosov …, ki nam zapolnjujejo velik del našega časa. Vemo, kaj nam je všeč in kaj nam ni, kaj nam škoduje in kaj ne. Vseeno pa...

03 May

Število 1 se v osnovnih matematičnih funkcijah vede drugače kot druga števila. Na podlagi tega sem poskušal potegniti vzporednice z bivanjem in matematično zapisati formulo Celote oz....