Domov Vabilo k sodelovanju

Vabilo k sodelovanju

Vabilo posameznikom in podjetjem, ki se ukvarjajo z živilsko industrijo

Ključ Celot se da sestaviti s skoraj vsakim živilom. Potrebno je upoštevanje ključa Celote in temu prilagoditi sestavo proizvoda. Količina posamezne sestavine ni določena, ampak je pomembna zgolj njena prisotnost. Tako lahko proizvajalec sam poskrbi za okus izdelka.

 

K sodelovanju ustvarjanja izdelkov, ki so Celote, vabim pivovarje, oljarje, zeliščarje, mlekarje, peke, vinarje.

 

Vsak proizvod je sestavljen iz petnajstih sestavin. To zgleda veliko, a ni nujno, da katera prevladuje, oz. lahko je samo ena sestavina tista, ki daje okus, ostale so samo prisotne v izredno majhnih količinah. Gre za podoben princip kot pri homeopatiji: važna je esenca in ne količina.

 

Receptov tukaj ne bom objavljal, ker so avtorsko delo, bom pa dal primer izdelave izdelka.

 

Vzemimo za primer pivo:

osnovne sestavine piva so: voda, slad, kvas, hmelj in alkohol. To je osnovna struktura, ki ni Celota. Osnovno strukturo dopolnimo tako, da bo tvorila Celoto. Dodali bomo še deset sestavin v izredno majhnih količinah. To so lahko začimbe, zelišča ali sadje. S tem dobimo pivo kot ga še ni bilo. V ozadju je ideja, kot je še ni bilo. In učinek piva je tak, kot ga še ni bilo. To pivo bo oplojevalec zavesti. Uporabniku bo aktiviralo stanje Male Celote. Aktivirala se mu bo osma čakra v višini kolen in istočasno bo začel uporabljati vseh osem vesoljnih elementarnih energij. Zavest se bo združila z zavestjo njegovega komplementarnega partnerja in se razširila čez celotno vesolje.

 

Podobno se da sestaviti olja, jogurti, vina, kruh…

 

Vabim tiste, ki mislijo, da bi to bila neka nova kvaliteta v ustvarjanju izdelkov in da bi odprli nek nov pogled na živila.

 

IZDELKI KOT MALE CELOTE, KI PRISPEVAJO K EVOLUCIJI ZAVESTI.

Celota je izkušnja, ki vsebuje vse elementarne energije

Ne spreglejte

11 May

Naš vsakdan je poln dejavnosti, opravil, pripadnosti, angažiranosti, odnosov …, ki nam zapolnjujejo velik del našega časa. Vemo, kaj nam je všeč in kaj nam ni, kaj nam škoduje in kaj ne. Vseeno pa...

03 May

Število 1 se v osnovnih matematičnih funkcijah vede drugače kot druga števila. Na podlagi tega sem poskušal potegniti vzporednice z bivanjem in matematično zapisati formulo Celote oz....